mobi 12TORI.fi


Mainosnauha 10 000:lla sivulla!

Edellinen - Seuraava - Joka etusivulle! -


Sunnuntai 2014-09-07 - N:o 1772 - Syyskuu 2014. - 158590

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 -
Sarasvuon sanomaa 1.9

KAISLIKOSSA SUHISEE.

KAISLIKOSSA SUHISEE.

Pohjois-Savo. Nilakka. Torstai 2014-09-04 klo 09:49. Kuva: Pertti Manninen.


SARASVUON SANOMAA. SYYSKUU 2014.

Kauniainen, Stronghold, 1.9.2014

Myrsky nousee.
Vanha murtuu.
Tarvitsemme
horjumattoman
linnakkeen.
Siksi Stronghold.

STRONGHOLD SYNTYSANAT

Haloja. Tältä siis tuntuu, kun happi taas tarttuu ja näkymä kirkastuu.

Haluaisitko tehdä taikoja työssäsi ja elämässäsi? Siis saada aikaan jotain ratkaisevasti parempaa. Jos haluat työkaluja muutoksen toteuttamiseen, toivon että tästä kirjeestä olisi iloa.

En tiedä kuka olet, mutta minä teen sokkona aloitteen. Ehkä meidän tulisi vaihtaa pari sanaa.

Jos luet tätä, taisit katsoa kuuden minuutin viestini. Vaikka viestiä tehdessä itseänikin hetkittäin sekä huvitti että hirvitti, en jaksa enää näillä kilometreillä kätkeä luontoani. Löylynlyömää tai ei, luovat ja intohimoiset ihmiset pystyvät kääntämään pelin suunnan.

Moni kaipaa muutosta, harva myöntää sen välttämättömyyden. Moni rukoilee apua, kaikki eivät kanna omaa vastuutaan saadessaan apua. Apua löytyy yllättävistä lähteistä, jos on antautunut sen tarpeelle, rohkaistuu pyytämään ja tekee oman osansa. Minäkin suostuin tähän lopulta, toki turhan myöhään.

Meditoin Henry David Thoreaun ajatuksista koottua seinäkirjoitusta, kunnes sana viimein muuttui tekemiseksi.

Suuret ihmisten joukot kulkevat hiljaisessa epätoivossa, ja heidät lasketaan hautaansa laulamaton laulu yhä rinnassaan. Silti: En tiedä mitään rohkaisevampaa tosiseikkaa kuin ihmisen kiistaton kyky ylevöittää elämäänsä tietoisella pyrkimyksellä. Laulusta tulee loitsu palvelutyön ihmeen kautta.

Täytän yhdeksän kuukauden kuluttua 50 vuotta. Olen käynnistämässä työurani ja elämäntehtäväni jälkimmäistä puoliskoa. Jos voimat riittävät ja minä yhä kelpaan, haluan palvella ihmistä vielä toiset 25 vuotta.

Uskon tekeväni jälkimmäisestä vuosisatavartista hedelmällisemmän ja viisaamman matkan, kuin mitä sain aikaiseksi ensimmäisen kvartaalin aikana.

Haluan siis palvella. Minun elämässäni se tarkoittaa yhteistyötä sellaisten ihmisten kanssa, jotka haluavat kertoa maailmalle arvokkaan tarinan elämästään ja työstään.

Jos haluat nostaa tasoasi ja tehdä taianomaisia tuloksia, liittyä salaisiin pyhiinvaeltajiin, palvella maailmaa ilmentämällä kätkettyjä kykyjäsi, meistä voi hyvinkin olla iloa toisillemme.

Pikainen taustoitus ennen ehdotustani.

Joskus uudet kukoistuskierteet käynnistyvät vasta edellisen elämänvaiheen haaveiden ja harhojen raunioilta. Minä vedin sellaiset Ikaros-pannut.

Olisin tuhoutunut ellen olisi tuhoutunut. Mutta koska halusin lopulta loistaa, oli kestettävä palaminen. Kierkegaard puhuttelee väkevästi. Kenties myöhemmin osoittautuu, että viime vuosien luisuni alennustilaan olikin lahja, välttämätön vaihe ennen varsinaisen tarinani kertomista.

Kun yrittää enemmän kuin mihin on kykyjä, alkaa tehdä velkaa. Kaikki velat tulevat maksuun.

Menetin mojoni, mahtini muotoilla maailmaa ja palvella ihmistä niin kuin kutsumukseni velvoittaa. Minun kohdallani se tarkoitti kuiluun putoamista, kadotusta. Kadotuksessa yhteys elämään katoaa.

Kadotin yhteyden tarkoitukseeni, työhöni, toisiin ihmisiin ja maailmaan. Laiminlöin kutsumukseni velvoitteet. Myrkytin iloni. Minusta tuli maho. Ahdistaako? Niin minuakin. Siispä säästän kiusallisimmat yksityiskohdat myöhempää kronikointia varten.

Minun kävi lopulta hyvin. Koska opin, saan taas onnistua. Ajattelin jakaa manalamatkastani seurannutta hyvää.

Rakensin Strongholdin. Se on paikka, mielentila ja menetelmäoppi. Strongholdin työkaluilla voi muotoilla elämän tärkeimmät asiat toimivammiksi.

Mitä ihminen tarvitsee, jotta hänen nykyinen elämänsä väistäisi täyttymyksellisemmän version tieltä? Jos olisi tarkoitus tehdä tämänpuoleisia ihmeitä, mitä aineksia taikapataan on paras panna?

Johtajuus elämässä ja työssä on tarinankerrontaa. Siinä on aina tärkeämpää näyttää kuin väittää. Silloin tulee elää todeksi se tarina, jonka taianomaista leviämistä maailmassa haluaa todistaa.

Legendaariseksi nouseva tarinankertoja eli taikoja tekevä ihminen tarvitsee energiaa, armeijaa ja taitoa yllättää.

Energia on inspiraatiota. Energia tarkoittaa intohimoa ja intensiteettiä. Energia on hyvää henkeä: herkkyyttä ja lujuutta, lempeyttä ja lämpöä, viisautta ja vimmaa.

Armeija tarkoittaa ihmisiä. Entä jos kasvava joukko hyviä ihmisiä haluaisi antaa parastaan sinun tarinasi toteutumisen tueksi? Entä jos saisit puolellesi armeijan ihmisiä, jotka laittavat maineensa ja mahtinsa likoon, jotta sinä onnistuisit? Johtajuus on myös rohkeutta pyytää apua.

Taito yllättää tarkoittaa ideoita, joiden toteuttaminen kääntää pelin suunnan. Tarvitset viisautta, jonka edessä todellisuus tärähtää ja järjestyy uuteen asentoon.

Elämän laatu on toteutettujen ideoiden laatu. Ideoiden laatu perustuu ihmissuhteisiin. Ihmissuhteet syntyvät ja syventyvät inspiraation, hyvän hengen hedelmöittäminä.

Instant-kertaus: hyvä henki, hyvät ihmiset ja hyvät ideat yhdistettynä luovaan työhön synnyttävät ihmeitä.

Järjestän Strongholdissa valmennusmatkoja, tarinaan perustuvia muutosohjelmia. Strongholdin tehtävä englanniksi ilmaistuna kuuluu: ”Turning training into transformational storytelling”.

Olen valmentanut paljon, pitkään ja isoilla panoksilla. Asiakkaiden ja maailman vaatimustaso ovat koulineet ja palkinneet valmentajaa.

Jos on saanut onnistua ja oppia paljon, on pystyttävä myös paljon parempaan.

Nyt olen muotoillut uudestaan valmennuksen vaikuttavuuden syytekijät, täyttymyksen ja menestyksen menetelmät.

Annan antipasti-hengessä maistiaisia Stronghold-metodin ydinkohdista,

The Seitsemän :

 1. Ei informaatiota, vaan tarinoita.
  Ihminen kasvaa ja kehittyy, kun tarinat itsestä, toisista ja maailmasta paranevat. Et tarvitse välttämättä lisää tietoa, vaan ensisijaisesti tarvitset toimintakykyä vahvistavia tarinoita. Kun maailma näkee sinut uuden tarinan kautta ja itse elät parempaa tarinaa todeksi, olet taianomaisen muutoksen ytimessä. Jos et halua tarinallistaa tavoitteistasi, voit toki tehdä jotain tylsää ja toimimatonta, mutta tee se toisaalla.

 2. Ei teoriaa, vaan tekemistä.
  Menestys on viisauden funktio, ei viisastelun. Viisaus syntyy kokemusten jälkeisestä keskustelusta. Ilman kokemusta keskustelu on harhaista. Tulokset muuttuvat ainoastaan, jos tekeminen muuttuu. Toiminta muuttuu, kun ajattelu muuttuu. Jos ei halua nostaa ajattelunsa tasoa, joutuu alistumaan periaatteiden panttivangiksi. Ei siis halvaannuttavia periaatteita, vaan työstä pyhittyviä arvopohjaisia prioriteetteja.

 3. Ei valheellista vastuunsiirtelyä, vaan todellinen työnjako.
  Me emme sumuta toisiamme, vaan me teemme sopimuksen. Mitä tehdään, miksi tehdään, milloin tehdään, kuka auttaa ja mitä jos poikkeamat sotkevat pelin. Elämässä saa sitä, mistä onnistuu taitavasti sopimaan. Viisas sopimus ei ole tiukka kuin paarman pimppi, vaan sellainen, joka suojelee yhteistyötä myös silloin, kun epätäydelliset ihmiset ovat vaarassa eksyä toisistaan ja tarkoituksestaan.

 4. Ei niin paljon kuin mahdollista, vaan niin vähän kuin on tarpeen.
  Vähän liian vähän on paljon, paljon enemmän kuin vähänkin liian paljon. Joka pyytää vähän ja viisaasti, saa kiittää isommin ja useammin. Joka pyytää paljon ja pakottaen, jää lopulta paitsi. Veden keittäminen pidempään ja kuumemmalla liedellä eivät enää nosta jo kiehuvan veden lämpötilaa. Ahneuden vastahyve on viisaus. Koska emme halua pilata peliämme ahneudella, päätämme yhdessä pyytää viisaasti. Silloin saamme enemmän sitä parempaa.

 5. Ei yksin, vaan yhdessä.
  ”Kaikki on vain itsestä kiinni” on bullshittiä. ”Sinusta ei vaan ole siihen” [yksin] on pyhä totuus. Tarvitset rokotuksen omaisvoimaisuusharhaa vastaan. Antaudu autettavaksi. Yksin ei jaksa, viitsi, muista, pysty, opi, luota, kestä. Yhdessä ihmeet tehdään.

 6. Ei väsyneesti ja veltosti, vaan valppaasti ja vahvistuen.
  Keho on portti mieleen. Mieli on portti ihmissuhteisiin. Ihmissuhteet ovat portti kaipaamaasi elämään. Meillä viritetään kehomieli valppaaseen, vahvaan ja väsymättömään tilaan ennen kuin korjataan elämänyhtälöstä mitään muuta. Väsymys tekee miestä kaikista valehtelijoita ja pelkureita. Vahvistuva ihminen kukoistaa elämän heittämistä haasteista huolimatta. Vai vuoksi?

 7. Ei taikauskoa, vaan tutkimusta.
  Sellaista tietoa ei tarjota eikä sellaista tekemistä tyrkytetä, jotka eivät perustu tutkimukseen. Jos minulla ei ole esittää todisteita, kyse on todennäköisesti taikauskosta. Älä sellaiseen suostu. En minäkään suostu. Nostetaanpa yhä rimaa: jokaisesta muutosmatkasta tehdään kolmannen osapuolen toteuttama tutkimus, jolle on parasta löytyä tukea tiedeyhteisön kirjallisuudesta. Saat selville, mihin menestyksesi oikeasti perustuu ja miten voit siirtää ihmettäsi myös toisten iloksi.

Kerään transformaatiotarinamme alkuun kolme 13 hahmon ryhmää, joiden kanssa rakennamme Strongholdin, linnakkeen, josta käsin kelpaa valloittaa maailmaa.

Manifestaatiomatkamme tukikohta on toiminnallisesti ja esteettisesti vaikuttava paitsi metaforana, myös todellisena paikkana.

Stronghold on laadukkaiden ihmisten ja ideoiden inspiroivaan yhdistämiseen tarkoitettu paja, jossa uudet tarinat taotaan.

Kutsun ihmisiä sokkotreffeille. Vedän valmennuksen muutoksen manifestoinnista, siitä miten muotoillaan ideoista ilmiöitä. Sen perusteella voimme keskustella, mitä voimme toisiltamme saada ja pyytää.

En voi vastaanottaa vieraakseni kaikkia halukkaita. Kaikilla kohtaamisilla on aika ja paikka tässä kosmoksessa. Jotkut kohtaamiset eivät koskaan toteudu. Tänne ei mahdu kuin parikymmentä elämänmuotoilijaa kerralla.

Jos valmennus muutoksen manifestoinnista sytyttää, homma voi edetä näin:

 1. Sinä lähetät minulle sähköpostia. Kerro kuka olet, mitä teet ja miten sinuun saa yhteyden.Voit myös kertoa, mihin elämäsi tai työsi teemaan toivot muutosta.

 2. Minä soitan sinulle. Jos tai kun se on mahdollista.

 3. Minä en soita sinulle. Jos et ymmärrä, miksi näinkin voi käydä, se ei ole sinun vikasi. Se on vanhempiesi, peruskoulun ja Suomen valtioneuvoston vika.

 4. Jos soitan, keskustelemme mahdollisesta tapaamisestamme.

 5. Jos en soita, pyydän ymmärrystä ja lähetän vastalahjaksi hyvän hengen tervehdyksen.

Lähetä viestisi tietoineen osoitteeseen [email protected]

Nyt on oikea hetki kiittää tähänastisesta, hyvästellä toviksi ja toivottaa matkalaisille jumalanopeutta, vai mitä ihmettä ne pisamanaamat sanookaan.

Kiitos. Godspeed.

SARASVUON SANOMAA. SYYSKUU 2014.

phuket.fi - patong.fi - thailand.fi - flyingfinn.info - midnightsunrestaurant.info - phuket.fi - patong.fi - thailand.fi - flyingfinn.info - midnightsunrestaurant.info -Patong Ravintola
- Patong Sauna ja kabinetti - Patong Mopot ja auto - Flying Finn Vene-Kalastus - VuokrataanThalangissa Talo-Huvila - Midnight Sun Restaurant

Lauantai 2014-09-06 - N:o 1771 - Syyskuu 2014. - 133666

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 -
Avioliitto - Ilmoitukset

LUOMME TULEVAISUUTTA NYT. AVOIMET OVET Pelastusarmeijasssa lauantaina 30.8 klo 11-14.


OPEN HOUSE at the Salvation Army On Saturday 30.8. at 11am-2pm
Keitto ja kahvitarjoilu. Soup and coffeee served. Tervetuloa! Welcome!

Pelastusarmeija vuodesta 1889.
Katso: Minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin - ettekö huomaaa? Jesaja 43:19
www.pelastusarmeija.fi

Kuvat: Pertti Manninen. Jyväskylä. Aren aukio ja Pelastusarmeija ja sen portaat..


Arkisto 2009
Rälläkkä eli Pelastusarmeijan joulupata.

Rälläkkä eli Pelastusarmeijan joulupata.
1. Rälläkkä on se nimi, jolla me kutsuimme ja arvostimme sitä hyväntekeväisyyttä, jota päivittäin näimme Helsingin Kalliossa koulupoikina. Rälläkkä tulee sanasta Frälsningsarmén. Kuva aatonaatonaaattona tiistaina 2008-12-22 klo 12:10 Jyväskylän Kauppakadulla Nordea Pankin edessä Kirkkopuiston kulmalla. Kuva Pertti Manninen.

Rälläkkä eli Pelastusarmeijan joulupata - Kissa ihmettelee lunta - Joulupukki kylän raitilla eli Rami K. matkalla tupiin.
Näillä kuvilla Nettisanomat toivottaa lukijoilleen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Joulun rauhankin kuvista voi löytää, jos haluaa ne sillä tavalla nähdä.
Pertti Manninen. päätoimittaja.
Kuvat

http://www.nettisanomat.com/
2009/12/24/etusivu.htm

Sunnuntai 2014-08-31 - N:o 1770 - Elokuu 2014. - 133666

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 -

Laura Räty ja Lasse Männistö Lue!
Matkalla Kuvat
Laura Räty Lue!
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa Kuva
Ihmisiä Kuvat
Sauli Niinistö ja Vladimir Putin Kuvat
Tove Jansson Kuva
Laitumella Kuva
Työtä 01.05.1994 Kuva
Upoksissa Kuva
Eristäkää Israel Lue!
Nettisanomat 15 vuotta Lue!
Vuosisadan kuva. Sauli Niinistö, Sirkka Hämäläinen ja Johnny Åkerholm Kuva
Lastensairaala hajoaa käsiin Kuva
Smile - Hymy Lue!

Finlandia


https://www.
youtube.com/watch?v=
NCHlkW17h2Q


Pelastusarmeijan puhaltajat soittavat Finlandian ja muutakin neljässä lyhyessä katkelmassa 125 -vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyssä Avoimien ovien päivässä Jyväskylässä lauantaina 30.08.2014 puolen päivän aikaan. Aren aukion touhua seuraten, jossa myös poliisien päivää vietettiin.
Videot: Pertti Manninen
1 - 2 - 3 - 4

POLL: A MAJORITY OF U.S. CITIZENS THINK AMERICAN DREAM OUT OF REACH

UKRAINE'S PRESIDENT SAYS HIS COUNTRY VICTIM OF 'MILITARY AGGRESSION'

BRITISH MP #GALLOWAY TAKEN TO HOSPITAL AFTER VICIOUS STREET ATTACK

RT 30.08.2014 17:24


Demari: Urpilainen harkitsee vielä tulevaisuuttaan

ILTASANOMAT.fi
KOTIMAA lauantaina 30.08.2014 klo 17:24Lauantaina 30.08.2014 klo 17:24.
Kuvat: Pertti Manninen.
"Broken Dreams" ISOMMAT KUVAT!


Broken Dreams


ITN PRESIDENT OBAMA JANUARY 2014 WASHINGTON

POLL: A MAJORITY OF U.S. CITIZENS THINK AMERICAN DREAM OUT OF REACH


LEW ROCKWELL ECONOMIC JOURNALIST, MISES INSTITUT AUBURN USA

LIKE US ON f / RTNEWS


EMPLOYEE COMPENSATION '30 '50 '70 '90 '13 SOURCE: THE NEW YORK TIMES

UKRAINE'S PRESIDENT SAYS HIS COUNTRY VICTIM OF 'MILITARY AGGRESSION'


POLL: A MAJORITY OF U.S. CITIZENS THINK AMERICAN DREAM OUT OF REACH

BRITISH MP #GALLOWAY TAKEN TO HOSPITAL AFTER VICIOUS STREET ATTACK

RT 30.08.2014 17:24


Demari: Urpilainen harkitsee vielä tulevaisuuttaan

ILTASANOMAT.fi KOTIMAA
lauantaina 30.08.2014 klo 17:24

Kuvat: Pertti Manninen.


Etsi Nettisanomista!

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen - Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Jokaiselle etusivulle!

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat-blogi Ilmoita ilmaiseksi sivu! - 101 ilmoitusta -  Avioliitto

Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali. Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään. Vaikka jakaisin kaiken omaisuuteni nälkää näkeville ja vaikka antaisin polttaa itseni tulessa mutta minulta puuttuis rakkaus, en sillä mitään voittaisi.

Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa.

Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, 
kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

1. Kor.: 13

(71) Kokoelmasta RAKASTA. 
Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Heinäkuu. Toimittanut Arto Manninen.
Gummerus 2012.

Kun etsii toisen parasta, löytää omansa.
Platon

Se, jota rakastetaan ja joka pystyy vastarakkauteen, on onnellisin ihminen maailmassa.
Äiti Teresa

Rakkaus on sitä, että onnemme on sama kuin toisen ihmisen onni.
Gottfried Wilhelm von Lubreiz

Avioliitto asettaa yksityiselle rajoituksia ja antaa siten kokonaisuudelle varmuutta.
Friedrich Hebbel

Onnellinen on se, joka rakastaa.
Onnellisempi se, joka rakkautta saa.
Onnellisin se, joka rakkautta saa siltä, jota rakastaa.

Ei mikään voima tässä maailmassa pysty riistämään onneani, sillä sen on luonut keskenäinen rakkaus ja ymmärrys kahden sielun syleillessä toisiansa.
Kahlil Gibran

Rukoilkaa toistenne puolesta.
Jaak. 5:16

Sikäli kuin taivas voi olla maan päällä, on se onnellisessa avioliitossa.
Marie von Ebner-Eschenbach


Avioliitto

Avioliiton onni ei ole sitä, että on löytänyt sen oikean, vaan että yrittää itse olla se oikea.

Missä yksi viisas, siellä kaksi onnellista.
Saksalainen sanonta

Jos näet avioliittosi eteen yhtä paljon vaivaa kuin firmasi hyväksi, niin avioliitostasi tulee menestys.
Pearl Nippon

Avioliitto on täällä meidän tärkein askelemme, se joko saattaa pään harmaaksi ennen aikoja tai tuo meille elämän poudan ja päättää viimein päivämme illan kultaruskoon.
Aleksis Kivi

Tiedätkö mitä avioliitto on? Sitä, että nainen pyytää miestä riisumaan pyjamansa - jotta nainen voisi pestä sen.
Ria Wagner

Sattumaako kiitetään, 
kun kädet yhteen liitetään,
sydän toiseen sydämeen,
sielut kotiin yhteiseen.Myötä sekä vastamäes,
pidä kätes
kultas käes.

Elämänne kuvakirjaan
saitte sivun kauneimman.
Toivon että huominenkin
soisi onnen jatkuvan,

Onnittelut ja halaus hellä,
pysykää oksalla yhteisellä.

Rakkaus on rajaton,
onnen aika ajaton.

(72) Kokoelmasta RAKASTA. 
Aforismeja, runoja ja mietteitä vuoden jokaiselle kuukaudelle. Heinäkuu. Toimittanut Arto Manninen.
Gummerus 2012.Arkisto 2004.

"Kaipuun sininen hetki". Kuvan unelmoinut Pertti Manninen.  
Aino Mantsas ja Tauno Palo  elokuvassa Hilman päivät  vuodelta 1954. 
 
Matti Kassilan ohjaama soljuva komedia sijoittuu 1930-luvun eteläsuomalaisen kirkonkylän maisemiin. Perustuu Agapetuksen romaaniin. TV1:ssä keskiviikkona 22.09.2004 klo 15.05.

  "Kaipuun sininen hetki"   "Pysähtynyt hetki".  Kultatukka, kuvan kolme unelmointia: "unen hämyssä"."fresko". "täysi, sirpaleinen hetki". 
Unelmoinut vuosien kuluessa Pertti Manninen. Kokoelma tulossa! 

Katso myös! 
Panoraama kuvasta "Maisema taloista". Kuva: Pertti Manninen 1956. Kallio-sarjasta.
11.09.1973. Salvador Allende viimeisen kerran syyskuun 11. päivänä 1973 Santiago de Chilessä.
Mustavalkoisesta lehtikuvasta tulkinnut Pertti Manninen. (nettisanomat.com11.09.2003) 

Terror gegen USA. Max 2001. Kuva: Pertti Manninen. (nettisanomat 11.09.2004) 
Tappaminen jatkuu. Kuva: Pertti Manninen. (nettisanomat 09.09.2004)
http://www.nettisanomat.com/
2004/09/16/kuvamantsaspalo.htm


Tove Jansson 100 vuotta tänään.

Kuva: Rasmus-kissa nukahtamaisillaan juomakuppinsa viereen tv:n lähettäessä ohjelmaa Tove Janssonin elämästä tutun musiikin soidessa.

Perjantaina 08.08.2014 klo 18:46.
Kuva: Pertti Manninen. Isonna!

Katso myös!
Joulukuu 2013. "Unelma valkeasta joulusta" - "Ja aamulla ..." Kuvat
Mitäs tämä on? - Mutta peikko kulta, miten sait nelosen käytöksestä? KuvasarjaLaitumella. Laukaa. Maanantaina 28.07.2014 klo 09:07.

Sarjasta "Ohi kiitäviä hetkiä". Kuvan mahdollisti linja-auton pysäkille pysähtyminen Kantolan tiellä hiukan ennen Puustellin työkylää. Kuva: Perttti Manninen

Arkisto. "Työtä". 01.05.1994.
 
Arkisto 2006. "Työtä kaikille". Kuva työnpäivänä 01.05.1994, kaksitoista vuotta sitten Jyväskylässä. Kuva: Pertti Manninen. Sarjasta "Vuodet vierivät - olot kurjistuvat, toisten." Tulossa!
http://www.
nettisanomat.com/
2006/05/01/etusivu.htm


Upoksissa. Oma kuva. Pertti Manninen. Peurunka. Valkamanlahti. Torstaina 24.07.2014. (Ricoh PX Water Proof).


Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta!

Sunnuntai 2013-04-21: Vuosisadan kuva: Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö, Johnny Åkerholm, Euro, Ei leikkauksille, Palvelujen puolesta! Suomalaiset Euro- ja Emu-intoilijat Ylen esittämässä dokumentissa 21:49, 21:54 ja 22:07. Kuvat: Pertti Manninen. Isonna!"Vanha lastensairaala hajoaa käsiin - Nyt kyllä raskennetaan yhdessä uusi - Lahjoita 10 - Lahjoita 20- Uusi lastensairaala - Katso ketkä jo ovat talkoissa mukana: http://www.uusilastensairaala2017.fi
"Mitä kuuluu?" Maanantai 2013-03-04 16:03. Jyväskylä. Vapaudenkatu. Paikallisterminaali. Kuva: Pertti Manninen. Laajenna!Hirvaskankaan hirvet kierrossa. Keski-Suomi. Äänekoski. Hirvaskangas, 4-tieltä erkanevan 69-tien alussa. Tarkistamatta voi sanoa, että taiteilijan nimi on Kari Alonen. Katso " Poro matkakeskuksen edessä Kari Alosen rautailemana" sarjassa "Vararikosta vararikkoon". Kuva
http://www.nettisanomat.com/
2012/01/16/etusivu.htm

Kuva: Pertti Manninen. Tiistai 2013-05-28 12:51. Laajenna!

Arkisto. "Työtä". 01.05.1994.


Arkisto 2006. "Työtä kaikille". Kuva työnpäivänä 01.05.1994, kaksitoista vuotta sitten Jyväskylässä. Kuva: Pertti Manninen. Sarjasta "Vuodet vierivät - olot kurjistuvat, toisten." Tulossa!
http://www.nettisanomat.com/
2006/05/01/etusivu.htm

 

Arkisto 2001.

SMILE
from MODERN TIMES

Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS

Music by
CHARLIE CHAPLIN

Moderately, with great warmth


SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth

AIN' - HYMY

suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01modern times - nykyaika. kuvitelma.

http://www.nettisanomat.com/
2001/05/17/hymy.htm

 
Nettisanomat Keskiviikko  2007-04-04. "Äidin rakkaus". Helsinki. Rautatientori. Lauantai 2007-03-31 klo 11. Pertti Manninen. Kuvasarja.
http://www.nettisanomat.com/
2007/04/04/etusivu.html

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat-blogi


"Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/
2003/07/31/viikonkuva.htm

 


12TORI.fi - 2014/09/07 - KAISLIKOSSA SUHISEE - SARASVUON SANOMAA. STRONGHOLD SYNTYSANAT. SYYSKUU 2014. - Kuvat. LUOMME TULEVAISUUTTA NYT. AVOIMET OVET Pelastusarmeijasssa lauantaina 30.8 klo 11-14 - Arkistokuva 2009. Rälläkkä eli Pelastusarmeijan joulupata - Finlandia. Pelastusarmeijan puhaltajat Jyväskylässä - POLL: A MAJORITY OF U.S. CITIZENS THINK AMERICAN DREAM OUT OF REACH. RT - Jutta Urpilainen harkitsee vielä tulevaisuuttaan - Demari - Iltasanomat.fi - FANTASTISTA. Laura Rädyn palkka - Lasse Männistön palkka - Kokoomus.- Avioliitto. Kokoelmasta RAKASTA. Toimittanut Arto Manninen - Arkistokuva 2004. Kaipuun Sininen hetki. Tauno Palo ja Aino Mantsas - Lapsilisäleikkaus Kokoomus vs sdp. Laura Räty - Kuvasarja. Matkakuvia Espoo - Helsinki. 63 kuvaa - - Tove Jansson 100 vuotta Kuva - Arkisto 2010. Eristäkää Israel - ei Gaza. Aftonbladet Lue! - Hevoset laitumella Kuva - Upoksissa Kuva - Kuvat. - Pääkirjoitus. Nettisanomat 15 vuotta. - Ravikuninkaan eläkepäivien vihreät niityt. Kuvat: Pertti Manninen. Jyväskylä - Laukaa. - Vuosisadan kuva - Kuva. Hirvaskankaan hirvet kierrossa - Kuva: Työtä. Vappuna 1994 - Kuva. Vanha lastensairaala hajoaa käsiin. - Kuva. Käden ojennus. Karuselli. - etusivu - Sunnuntaitai 07.09.2014 - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori - Viikkosanomat - Härkää sarvista - 12.fi -

Jari Sarasvuo. sanoma, kaislikko, suhina, stronghold, syntysanat, Henry David Thoreaun, kuvat, kuvasarja, video, Pelastusarmeija, puhaltajat, Finlandia, katkelma, 125 -vuotisjuhla, Avoimien ovien päivä, Jyväskylä, Aren aukio, arkisto,

N:o 1772 Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-09-07, nettiin 2014-09-07 13:15, linkkejä 2014-09-07
Elokuun kävijätilasto ja linkki 2014-09-12.


Nettisanomat-perhe. Kävijätilasto. Päivittäiset eri kävijät. Toukokuu 2014 - Elokuu 2014

TOP 50
 
 
 

touko
2014
kesä
2014
heinä 2014
elo 2014
nettisanomat.com
39459
40582
32031
30799
viikkosanomat.fi
18955
18980
19554
22858
12.fi
16966
15585
15719
23575
sanomanetti.fi
12312
11725
14038
14812
hs27.com
5705*
8187
8874
11329
sanomapark.fi
5298
5547
7004
9320
nettimobi.com
3563
4596
4740
5330
helkinginsanomat.com
3233
3903
3779
6486
viikko.fi
2678
3701
3340
5948
sanomatori.fi
2493
3377
3715
4381
sanomaa.com
2019
1851
2637
4848
helsinki-areena.fi
1146
842
842**
585
vuosisanomat.fi
1144
1000
887
848
wincapita.fi
1093
1068
1405
1358
fy.fi
1013
1013**
1013**
1013*
nettilehti.com
969**
1328
1675
1745
sanomasampo.fi
962
806
727
1089
kuvaviikko.fi
933
796
679
886
hs24.mobi
922
1048
1629
1489
shit.fi
786
574
641
710
vuosi.fi
723
600
584
991
nettimobi.fi
489
530
575
511
venus.fi
435
457
453
411
hesansanomat.fi
427
366
368
810
let.fi
397
376
427
365
n1.fi
381
339
375
399
infoinfo.fi
348
391
342
443
kuvala.fi
314
278
354
341
keskiviikko.fi
306
297
323
351
iske.fi
303
258
237
284
sanala.fi
293
305
341
409
maanantai.fi
292
299
322
278
sanat.fi
285
270
319
296
elama.fi
277
274
289
346
raw.fi
269
251
341
246
12tori.fi
239
213
262
209
tiistai.fi
224
232
270
247
hooes.fi
217
185
219
220
sanomo.fi
208
212
235
257
gagarin.fi
197
190
212
213
eduskuntatalo.fi
189
163
217
204
pappa.fi
163
101
113
125
mummi.fi
160
85
105
119
sanomaviikko.fi
154
125
199
231
per.fi
99
105
115
136
week.fi
83
88
111
141
iltaset.fi
58
43
50
63
kansalaistori.fi
54
44
95
190
suomisanomat.fi
23
86
641
62
sanonet.fi
 
52
243
283
2014-06-25
**huhtikuun luku
129256
 
 
 
2014-07-17
 
 
 
 
2014-08-06
**ed. kuukauden luku
 
133724
 
 
2014-08-24
 
 
133666
 
2014-09-12
 
 
 
158590

 

Sivun alkuun!Nettisanomat-sivuston nettimobi.fi-sivuston kopiona nettiin lauantaina 2014-11-15.Sivun otsikkoon lisätty "12" keskiviikkona 2015-01-14, kuukaudet 01-10.